Min verksamhet

E-post: jessica@kostochhalsa.com

MIN VERKSAMHET

Som kostrådgivare kan jag hjälpa dig att förändra din kost både på kort och lång sikt.

Det kan röra sig om viktnedgång/viktuppgång, kost för träning och prestation. Det kan också röra sig om kost för hälsoutmaningar exempelvis krånglande magar, hudproblem, dålig energi och återhämtning.

Jag erbjuder olika hälsotester, exempelvis intoleranstest för att se om du har en intolerans mot vanliga födoämnen. Intolerans och allergi är olika reaktioner och födoämnesintoleranser kan yttra sig genom ex ledvärk, kronisk inflammation osv.

Jag kan också testa om kosten du ätit de senaste  månaderna är pro-inflammatorisk eller anti-inflammatorisk.

Båda testerna är torrblodstest som analyseras på GMP-certifierade labb.

Jag kan ge dig verktygen och stödet längs vägen. Det viktiga är att Du har en vilja att förändra.

Jag erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation för att se vad behovet är och i vilken omfattning. Det kanske rör sig om en enstaka träff för att checka av nuvarande kosthållning, eller en längre kostplan med uppföljning varje vecka.

Internet och olika medier svämmar över av tips och råd för hur vi ska gå ner i vikt eller träna effektivast…det är ofta helt generella råd. Att göra en livsstilsförändring tar tid och energi men är alltid värt det. Det finns inga mirakelkurer.

Kanske är det din tid nu? Att få en individanpassad plan som passar exakt just dig och ditt liv? Med någon som följer upp dig och stöttar längs vägen?  Välkommen!